25.1-city-fractal-spirit-1200x628

SHAMANISTISK HEALERKURSUS | åbning af dit healerpotentiale fra urkraften til sjælsbevidstheden

Aarhus C / online d. 8.-9. januar kl. 10-16 eller senere som videoundervisning

Velkommen et kursus med åbning til de healerevner, der strømmer fra fra din urkraft, visdom og sjælsbevidsthed - dit shamanistiske healerpotentiale.

Dit healerpotentiale styrkes med alt, du gør i livet - hver tanke, du tænker, hver evne, du har optrænet, hver erkendelse, du har nået, er med til at gøre dig til en stærkere healer.På kurset skaber vi gennem meditation, undervisning og øvelser et kraftfuldt fundament for fuld udfoldelse af dit healerpotentiale.

Alle deltagere modtager et diplom for gennemførelse efter afholdelsen.


 LØRDAG kl. 10-16 | Din shamanistiske urkraft i som moderne menneske
Hele den første dag er dedikeret til at tage vores den shamanistiske kraft til os, som moderne mennesker i et moderne samfund - og, uanset om du har evner inden for håndværk, kontor, service, akademi, træning, musik, fiktion, socialt samvær (indsæt selv flere) - overføre kraften til en bevidsthed som healer og energiarbejder i et kraftfuldt shamanistisk fundament.

Gennem meditation, undervisning og øvelser forbinder vi os med energien omkring os, som en naturlig udvidelse af vores eget kraftfelt.

SØNDAG kl. 10-16 | SPIRIT SHAMAN indvielse & HEALERKURSUS
Med udgangspunkt i lørdagens undervisning og energiarbejde starter vi med en visionsrejse, hvor vi mødes med de gamle shamaner fra kosmos, de galaktiske sfærer og jorden for at blive initieret som SPIRIT SHAMANS i det moderne samfund.

Resten af dagen er dedikeret til undervisning i healing, med øvelser, sparring og supervision fra underviseren Karina Bundgaard.

Praktiske oplysninger

✔ Deltag i Aarhus C / online d. 8.-9. januar kl. 10-16
✔ Mulighed for at deltage forskudt som videoundervisning
✔ Download lydfiler og video til din computer til evigt eje
✔ Healingen arbejder optimeret sammen med din egen selvhealingskraft.


TILMELD NU