2022-02-02-lysritual-ved-kyndelmisse

Lysritual fra Kyndelmissen til Lanternelysenes Fuldmåne | Rie Jespersen & Karina Bundgaard

250 kr. | AARHUS C D. 16. FEBRUAR KL. 15.30-17.30

Velkommen til et ceremonielt lysritual der oplyser overgangstiden fra kyndelmisse til fuldmånens markering af afslutningen på fejringen af Vandtigerens kinesiske nytår 2022. Lysritualet markerer gennem renselse og fællesskab overgangen til forårets skabelsesenergi.

Midvinteren varsler en kraftfuld indtræden i forårets skabelsesenergi, og menneske har i årtusinder fejret lysets komme på denne dag, ved kyndelmissen, i både hedensk og kristen tradition.

Onsdag d. 16. februar holder Rie Jespersen og Karina Bundgaard et moderne shamanistisk renselses- og indvielsesritual, som er formidlet i energistrømmene fra druiderne, naturkraftfelterne og ildgudinden Brigit fra den keltiske kulturarv.

Meditation, healing og visionsrejsefortælling vil i ritualet guide hver deltager til at finde sit eget dybeste udgangspunkt for at stå til tjeneste som dedikeret lysarbejder.

Vi afrunder med et samlende ritual i fællesskab med hinanden, naturkraftvæsenerne og mestrene, i en anerkendelse af den tradition for lysfester som har samlet mennesker i århundreder.

15.00 Dørene åbner
15.30 Ceremonien begynder
16.45 Ceremonien afrundes
17.30 Arrangementet slutter

Vi glæder os i hjertet til at mødes med dig, der føler dig kaldet.

Rie Jespersen - Karina Bundgaard

LÆS MERE OG TILMELD