SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

Det 13. stjernetegn | "Slangebæreren" guidet af Kryon

I denne visionsrejse og energiarbejde guidet af Kryon med transmission fra Ashtar Kommandoen, bliver du guidet ind i en healing og synkronisering af indstrømningerne fra det 13. stjernetegn til jordens og menneskehedens bevidsthedsfelter.

Stjernebilledet der afbilder et menneske, der kæmper mod en slange, har ikke figureret i de gængse astrologiske perspektiver, men har været anderkendt af astronomer som selvstændigt stjernebillede.

De 12 stjernetegn, vi kender fra den vestlige astrologi, i deres interne struktur gennem tiden styrket det energetiske fundament for spiritualitet og energiarbejde i de kulturer, den har haft indflydelse på.

Æraen for det 13. stjernetegn har været længe undervejs, men tiden har ikke været rigtig før nu, til at gøre op med menneskets dårligdomme, der er symboliseret ved slangen - der i andre sammenhænge dog også figurerer som et stærkt og smukt totemdyr.

Integrationen af energiindstrømningerne fra det 13. stjernetegn er et energiarbejde og billede på den globale healing af jordens og menneskehedens kollektive bevidsthedsfelter i den spirituelle tidsalder.

2100-sideopdeling-1000x120.png

Ved deltagelse modtager du fra Kryon i den første del healing og kanaliseret guidning til at stå grundfast som en søjle i din egen bevidsthed og fundament, som støtte til at lade Slangebærerens smukke energi strømme ind til de øvrige 12 stjernetegn i jordens og menneskets historie.

I anden del modtager du healing og guidning til at integrere Slangebærerens visdom i din egen bevidsthed og fundament, i en initiering formidlet som en visionsrejse.

 

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
2186-kronos-kosmisk-aktivering-guidet-af-kryon-kroppens-bevidsthed-1200x628

Det 13. stjernetegn | "Slangebæreren" guidet af Kryon

Deltagelse i energiarbejde med synkronisering af indstrømningerne fra det 13. stjernetegn til jordens og menneskehedens bevidsthedsfelter.

✔ Fleksibel deltagelse online, fjernhealing og/eller video
✔ LIVE afholdelse torsdag d. 30. juli kl. 22.00-23.00
✔ Download lydfiler til din computer til evigt eje
✔ Healingen arbejder optimeret sammen med din egen selvhealingskraft.

DKK 120
Total due DKK 120

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.