SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

Transmission fra Ashtar Kommandoen | Aktivering af de galaktiske sjælelys

I 2020 arbejdet med at hæve Jordens bevidsthedsfelt er der blevet opkoblet så mange nye portaler og energiarbejdere til de aktive felter, at Asthar Kommandoen og Broderskabets Alliance har ressourcer nok til at tænding af de galaktiske lys i menneskeheden.

De galaktiske lys er en dyb og ren hukommelse om hvert menneskes galaktiske, sjælelige bevidsthedslag.

Lysene tjener blandt andet formålet at styrke næstekærligheden på jorden gennem genkendelse og anerkendelse mennesker imellem i lyset af den galaktiske hukommelse.

Jo flere lys, der er tændt, desto stærkere vil de galaktiske kraftfelter kunne bidrage til healing og afbalancering af Moder Jords kærlighed, og integrere menneskets visdomsfelter med jordens urbevidsthed.

For det enkelte menneske er det indre galaktiske lys desuden en støtte til at finde dybere hjem i sig selv, i sin krop og på jorden.

Visionsrejsen er guidet af Lord Ashtar, som i den første del tager os med på en rejse, der starter med en dyb, åbnende kontakt til hver deltagers eget galaktiske sjælelys, initieret af Asthar under energiindstrømningen fra Merlin.

I den anden del, der er et fælles energiarbejde, der også broadcastes gratis på Facebook, forbinder vi os med de galaktiske sjælelys og portalsøjlerne på jorden, med et bidrag til global healing og vibrationshævning.


Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
1097-det-galaktiske-raad-stjernetegn-karina-bundgaard-1200x628

Transmission fra Ashtar Kommandoen | Aktivering af de galaktiske sjælelys

En visionsrejse med transmission fra Ashtar Kommandoen, hvor du bliver inviteret med ind i energien og det globale arbejde omkring aktiveringen af de galaktiske sjælelys i menneskeheden.

✔ Fleksibel deltagelse online, fjernhealing og/eller video
✔ LIVE afholdelse torsdag d. 2. september kl. 22.00-23.00
✔ Download lydfiler til din computer til evigt eje
✔ Healingen arbejder optimeret sammen med din egen selvhealingskraft.

DKK 120
Total due DKK 120

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.