SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

Sjælenes rejse fra underverdenen | Shamanistisk Fredsmeditation & Visionsrejse

Fredsmeditationen starter med udgangpunkt i situationen i Danmark, til et energiarbejde der forbinder sig med de globale og universelle felter for verdenshealing - til et arbejde i de astrale planer for en højtvibrerende støtte til menneskets kollektive underbevidsthed.

Fredsmeditationen bliver streamet gratis via Facebook, og du kan også deltage ved at se videoen efterfølgende.

Alle fredsmeditationer kan GRATIS følges i gruppen "Shamanistiske Fredsmeditationer og Verdenshealing". Anmod gerne om medlemskab af gruppen i GOD tid, for at være sikker på at være blevet godkendt til når meditationen starter.

Du skal derfor kun købe materialet for 50 kr., hvis du har et særskilt ønske om at kunne downloade det til offline brug. Hvis du gerne vil deltage live, er det kun muligt via Facebook.

GÅ TIL FACEBOOKGRUPPEN

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

526-kwan-yin-vibration-karina-bundgaard-952x498

Sjælenes rejse fra underverdenen | Shamanistisk Fredsmeditation & Visionsrejse

Gratis deltagelse via Facebook Live
Bestilling af video og lydfil som download: 50 kr.

En shamanistisk fredsmeditation der tager udgangspunkt i mytologierne omkring underverdenen på en visionsrejse med Kwan Yin, der har sin helt egen folklore fortælling om at være rejst til underverdenen og hjem igen.

Vi støtter de sjæle og bevidstheder, der omsider kan vende fuldt ud hjem, efter at have været fastlåst i underverdenernes tunge bevidsthed om menneskets mørkeste historie.

DKK 40
Total due DKK 40

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.