SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

Barndommens magi - meditationer med healing til børn og voksne

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
1051-barndommens-magi-spirituelt-terapiforloeb-med-healing-til-boern-og-voksne-karina-bundgaard-1200x628

Barndommens magi - meditationer med healing til børn og voksne

Velkommen til en række meditationer, hvor vi genskaber kontakten til barndommens magiske verden, og giver børnene i vores hjerter healing og støtte til at få magien fra deres barndom med sig på vej ind i voksenlivets bevidsthed.

Healingen gives videre til de børn, du har med dig i hjertet, og det er således både børnene, og de voksne deltagere, der er omfattet af healingsfeltet.

Juli måned giver dig en meditation med spirituel undervisning og dyb healing til voksne og børn, hvor vi skaber kontakt og balance til den tidlige refleksionsevne, der fra 5 års alderen skabes ved at opfinde og opdage nyskabelser i tankefeltet - temaet er "Refleksionen Kraft".

Du får rigtig meget med ved tilmelding til din første meditation - nemlig adgang til online afspilning af mere end 20 meditationer med forskellige temaer, der er skræddersyet til at blive lyttet til og sendt videre som healing videre til de børn, du har en hjerteforbindelse med.

Du har adgang i en hel måned fra købsdato, og kan til enhver tid afmelde dig adgangen fremover. Hvis du bliver glad for meditationerne, og gerne vil deltage på de nye, der afholdes hver måned, så skal du ikke gøre noget - du modtager automatisk emails om afholdelser samt materiale, og betaler 250 kr. for månedens meditation+fuld online adgang til de 20+ øvrige.

Alle nye meditationer holdes den første mandag i måneden kl. 21.

DKK 200
Due today DKK 200
renews monthly

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.