10.1-droemmefanger-hvid-shamanistisk-droemmetydning-1200x628

Gratis healing til børn med uro i systemet, urolig søvn eller night terror

GRATIS FOR FÆLLESHEALING | 79 KR. INKL. INDIVIDUEL HEALING | ONSDAG D. 22. MARTS KL. 17.00 ELLER FJERNHEALING OG VIDEO

Har dit barn uro i systemet, urolig søvn eller night terror?

I denne fjernhealing med livestream modtager du støtte og healing til at styrke dit og dit barns individuelle ro og balance.

Du kan deltage gratis fra start til slut, og mærke efter, om du allerede under healingen fornemmer at der er noget, der føles styrket.

Hvordan foregår fælleshealingen?

Du kan deltage via livestream fra kl. 17.00, eller modtage fjernhealing med mulighed for at se videoen senere.

De første 10 minutter består af velkomst, introduktion og en guidet meditation der styrker dit eget udgangspunkt for at skabe ro hos dit barn/dine børn.

Herefter følger healing og energimæssig støtte med afsæt i individuelle healinger.

Fælleshealingen fortsætter samtidig med de individuelle healinger, og du kan fint følge livestreamen og blive i energien helt hen til slutningen kl. ca. 18.30, selvom du ikke selv er "på" hele tiden.

Hvordan fungerer det med at se videoen senere?

Først og fremmest - selvom du ikke ser videoen senere, modtager du alligevel fjernhealing. Læg gerne mærke til, om der er ændringer i dit barns/dine børns søvnprocesser, i den nære tid efter du har modtaget healing.

Hvis du gerne vil se videoen, så modtager alle efter fælleshealingen et link til afspilning af den.

Har du tilmeldt dig individuel støtte à 5 minutters varighed er det muligt, du kan fornemme, at energien bliver mere intens deromkring - også selvom du ikke fornemmer noget, strømmer healingen, som den skal.

Jeg fortæller løbende hvad klokken er, så du kan følge med i, hvornår din healing går i gang, hvis du har tilmeldt dig individuel støtte - der bliver ikke nævnt navne, kun tidspunkter.

TILMELDING

Alle er velkomne til at deltage i fjernhealingen, og mærke energien og effekten af at deltage - vel mødt!

TILMELD GRATIS DELTAGELSE

 
Ønsker du mere støtte til dit barn, er det muligt at købe 5 minutters fokuseret healing, som bliver sendt på et fastsat tidspunkt mellem kl. 17.10-18.30 - du booker selv din tid, og det er ikke nødvendigt at du eller dit barn er tilgængelig på det valgte tidspunkt.

LÆS MERE OM INDIVIDUEL HEALING TIL 79 KR.


Hver onsdag fra d. 29. marts holder jeg healingsgruppe til børn med uro i systemet, urolig søvn eller night terror, med deltagelse som fjernhealing / online / i Aarhus C - priser fra 29 kr. til 99 kr.

LÆS MERE OM HEALINGSGRUPPE TIL BØRN

When