Shamanistisk Uddannelse | Opstartende healerkursus til CLARITY 2023

GRUNDUNDERVISNING 4.995 KR. | SUPERVISERET HEALERUDDANNELSE 14.995 KR. | SPIRITUAL MASTER 31.995 KR.

Søndag d. 30. april starter min moderne shamanistiske livs- og healeruddannelse op med et healerkursus, der introducerer og åbner til nye kompetencer og muligheder på din spirituelle livsvej.

Der er EARLY BIRD til og med 23. april - og det kan godt betale sig at tilmelde sig tidligere, for du får med det samme efter tilmelding adgang det kæmpestore bagkatalog af shamanistisk undervisning med healing, som udgør rammen for uddannelsen CLARITY.

Der er 3 fordybelsesniveauer på CLARITY - grundundervisning, superviseret healeruddannelse og spiritual master, som du kan læse mere om før du tilmelder dig.

LÆS MERE OG TILMELD CLARITY


𝐇𝐯𝐚𝐝 𝐞𝐫 𝐂𝐋𝐀𝐑𝐈𝐓𝐘 - 𝐬𝐡𝐚𝐦𝐚𝐧𝐢𝐬𝐭𝐢𝐬𝐤 𝐡𝐞𝐚𝐥𝐞𝐫𝐮𝐝𝐝𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥𝐬𝐞?

CLARITY er et shamanistisk uddannelsesforløb i, bestående af kortere kursusforløb (moduler).

CLARITY er kompetencegivende inden for healing med undervisning i metoder og etik samt grundrammer for healing i det introducerende onlinekursus ”Shamanistisk Sjælshealing” samt weekendkursus i healing.

Uddannelsen er velegnet både til deltagere, der ikke har nogen erfaring med healing - og til deltagere, der allerede har en praksis inden for healing, kropsterapi eller vejledning, som udbygning til et eksisterende fagligt grundlag.

𝐔𝐧𝐝𝐞𝐫𝐯𝐢𝐬𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐢 𝐡𝐞𝐚𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐩å 𝐂𝐋𝐀𝐑𝐈𝐓𝐘𝐬 𝐦𝐨𝐝𝐮𝐥𝐞𝐫
Hvert modul er sit eget selvstændige forløb – alle moduler har dog udgangspunkt i de samme overordnede rammer for healing.

Deltagere med erhverv inden for healing har derfor mulighed for at kunne udvælge relevante moduler til deres praksis.

Undervisningen er tilrettelagt så også nye deltagere vil have modtaget undervisning i at kunnne videregive healing på et enkelt modul.

𝐒𝐡𝐚𝐦𝐚𝐧𝐢𝐬𝐭𝐢𝐬𝐤 𝐡𝐞𝐚𝐥𝐞𝐫𝐮𝐝𝐝𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥𝐬𝐞 𝐢 𝟕 𝐦𝐨𝐝𝐮𝐥𝐞𝐫
CLARITY som samlet uddannelse giver en bred forståelse for problematikker, man vil kunne møde i forhold til at være healer, samt teori og baggrund for intuitiv, etisk forsvarlig vejledning.

5 moduler med undervisning i udvalgte temaer, som det ud fra et almenmenneskelige og spirituelle perspektiver kan have relevans at formidle specifik healing til og fra.
1 modul med teori og undervisning i healing og energiarbejde.
1 modul der er kompetencegivende i forhold til at kunne sætte ord og formidling på det, modtageren af en healing vil kunne opleve ud fra et menneskeligt og spirituelt udgangspunkt.

𝐔𝐧𝐝𝐞𝐫𝐯𝐢𝐬𝐧𝐢𝐧𝐠𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐞𝐧 𝐩å 𝐂𝐋𝐀𝐑𝐈𝐓𝐘
I hver CLARITY lektion modtager du undervisning som meditationer i foredragsform, med indsigter og forståelser du kan tage med dig og bruge som rammer eller inspiration til at uddybe din egen spiritualitet.

Undervisningen er kanaliseret ud fra de energiindstrømninger, du modtager healing fra, og som naturligt er tilknyttet den enkelte lektions emne.

Den aktive undervisning er i udgangspunktet inddelt i en meditations- og undervisningsdel på 50-60 minutter, og en øvelsesdel på 15-20 minutter.

𝐇𝐞𝐚𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐝𝐮 𝐦𝐨𝐝𝐭𝐚𝐠𝐞𝐫 𝐩å 𝐮𝐝𝐝𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥𝐬𝐞𝐧
Det shamanistiske energiarbejde i CLARITY lektionerne gør, at hver lektion både er undervisning og samtidig et dybt meditationsarbejde.

Det betyder at du gennem healingen modtager underbevidst undervisning selvom du måske ikke i tankefeltet kan huske forståelserne - fordi dine dybere bevidsthedslag lytter med hele tiden.

Ved gentagelse af lektionerne vil du kunne opleve at healingen går dybere for hver gang - fordi dit eget udgangspunkt har flyttet sig.

LÆS MERE OG TILMELD CLARITY

When