JULIE-OG-KARINA-SHAMANISTISK-FREDSMEDITATION-1200X1200

Shamanistisk Fredsmeditation | Julie Mariel & Karina Bundgaard

100 KR. | 29. MARTS KL. 16.30-17.30 I GAMMEL MUNKEGADE 21, 8000 AARHUS C ELLER GRATIS / DONATION ONLINE KL. 16.30-17.00

Sammen med Julie Mariel og Karina Bundgaard samles vi og mediterer for FRED under de aktuelle temaer, som dukker op i dagene op til meditationen.

Du bidrager som deltager selv til meditationsfeltet med dine egne smukkeste intentioner til områder, problematikker og relationer der ligger dig selv på hjerte.

Alle deltagere modtager individuel healing som en naturlig del af at være i energiarbejdet og udvekslingen med energiindstrømningerne.

Gennem deltagelse i fredsmeditationerne får du indøvet styrke til at kunne forholde dig konstruktivt til de udfordringer i verden, du bliver berørt af, ved at dit system vænnes til automatisk at sende intuitiv, strømmende healing til begivenheder, når du ser eller hører om dem.

Det gør, at det bliver lettere at være vidne til ufred, konflikt og kaos, når dit eget fredelige ståsted forankres, og du med dit bidrag trækker energien op i stedet for selv at blive trukket ned.

Som deltager bidrager du med din egen naturligt strømmende energi og intention, men kun i den udstrækning at du vil modtage mindst lige så meget som du bidrager med - i reglen vil deltagere have en oplevelse af at have mere energi efter arbejdet end før, fordi samarbejde genererer energi.

Vi mødes en gang om måneden i energien og i ånden for at bidrage til at styrke harmonien og kærligheden inden for forskellige temaer.

Gratis/donation onlinedeltagelse kl. 16.30-17.00 i gruppen Shamanistiske Fredsmeditationer: www.facebook.com/groups/verdenshealing

Deltagelse i Aarhus C er der yderligere fra 17.00-17.30 mulighed for at dele oplevelser og hygge lidt ekstra tid - pris 100 kr.

BOOK PLADS I AARHUS C ELLER LÆG DONATION

 

When